Зворотний дзвінок

Угода

Справжня Угода про конфіденційність та захист персональних даних (далі — Угода) регулює відносини з обробки (збір, накопичення, зберігання, уточнення, використання, передачу, блокування, знищення) — Адміністрацією Інтернет-магазину (далі — Адміністрація), персональних даних будь-якої юридичної особи , або фізичної особи, які зареєструвалися на сайті Інтерент-Магазіна (далі - Користувач).

Зареєструвавшись на сайті Інтернет магазину (далі — Сайт) та надавши свої персональні дані, Користувач підтверджує, що прочитав та висловив повну згоду з умовами Угоди без будь-якої зміни чи доповнення, а також дозволив Адміністрації обробку своїх персональних даних.

1. ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ

1.1. Адміністрації доступна інформація, одержувана такими способами:

• інформація, що надається Користувачами при:

    а) реєстрації Користувача на Сайті,

    б) у межах заходів, що проводяться Адміністрацією (опитування, заявки, форми зворотного зв'язку),

    в) шляхом внесення записів Користувачем до реєстраційних онлайн-форм при використанні послуг, наданих на Сайті;

• при листуванні Адміністрації з Користувачами за допомогою електронної пошти;

• технічна інформація — дані про інтернет-провайдер Користувача, IP-адресу, характеристики використовуваного ПК та програмного забезпечення, дані про завантажені та вивантажені на Сайт файли тощо;

• статистичні дані щодо переваг окремо взятого Користувача (тематика переглянутих сторінок).

1.2. Конфіденційною в розумінні цієї угоди може бути визнана лише інформація, що зберігається в базі даних Сайту в зашифрованому вигляді та доступна для перегляду виключно Адміністрації.

1.3. Інформація про особу, яка добровільно розміщена ним у загальних розділах Сайту при заповненні реєстраційних онлайн-форм та доступна будь-якому іншому Користувачу Сайту, або інформація, яка може бути вільно отримана з інших загальнодоступних джерел, не є конфіденційною.

2. БЕЗПЕКА

2.1. Адміністрація використовує сучасні технології забезпечення конфіденційності персональних даних, а також даних, отриманих із реєстраційних онлайн-форм, які залишаються Користувачами, з метою забезпечення максимального захисту інформації.

2.2. Доступ до особистої інформації Користувача здійснюється через систему авторизації з логіном та паролем. Користувач зобов'язується самостійно забезпечити збереження авторизаційних даних, ні в якому разі не розголошувати їх третім особам. Будь-які зміни особистої інформації, внесені за допомогою авторизаційних даних, вважатимуться здійсненими особисто Користувачем.

3. ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

3.1. Адміністрація здійснює обробку лише інформації, яку Користувач надає добровільно.

3.2. Адміністрація має право на обробку персональної інформації про Користувача, отриману згідно з п.1.1.

3.3. Персональною інформацією Користувача, отриманої згідно з п.1.1., є:

    • електронну адресу, ідентифікаційний код, контактну інформацію;

    • IP-адреса Користувача;

    • інформація, яку можна отримати з файлів cookies;

    • будь-яка інша інформація, яку Користувач залишив про себе під час заповнення реєстраційних онлайн-форм на Сайті.

3.4. Адміністрація опрацьовує персональну інформацію Користувача для:

    • надання послуг інтернет-магазину;

    • оцінки зацікавленості Користувачів у наших послугах та інформування їх про нові послуги та оновлення Сайту;

    • вирішення спорів та скрутних ситуацій;

    • інших цілей, про які Адміністрація повідомляє Користувачеві, запитуючи приватну інформацію.

3.5. Адміністрація може використовувати персональні дані Користувача з метою розсилки повідомлень технічного та адміністративного характеру новин.

3.6. Адміністрація використовує технології відстеження (файли cookies) для збору таких персональних даних, як тип браузера або операційна система, посилання, сторінка, шлях на Сайті, домен інтернет-провайдера і т.п., з метою отримання загальної інформації про те, як Сайт використовується Користувачами . Файли cookies дозволяють удосконалювати цей Сайт відповідно до вимог його Користувачів.

3.7. Адміністрація зберігає всю інформацію, зібрану з використанням файлів cookie, у форматі, що не передбачає ідентифікації особи. Інформація, що отримується через файли cookie, не може бути розкрита третім особам. Ця інформація не буде несанкціоновано передаватися третім особам.

3.8. Інформація, зібрана про Користувача, не підлягає розголошенню третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством України.

4. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

4.1. Заповнюючи форму реєстрації на Сайті або відвідуючи сторінки Сайту, Користувач автоматично приймає умови Угоди.

4.2. При обробці Адміністрацією персональних даних Користувача він має ті ж права, що й суб'єкт персональних даних, передбачених ст. 8 ЗУ «Про захист персональних даних».

4.3. Діяльність Адміністрації провадиться відповідно до законодавства України. Будь-які претензії, суперечки, офіційні звернення розглядатимуться виключно у порядку, передбаченому законодавством України.

4.4. Умови цієї Угоди можуть бути змінені Адміністрацією в односторонньому порядку та набудуть чинності протягом семи календарних днів з моменту їх опублікування на Сайті. Якщо зміни будуть істотними, Адміністрація повідомить Користувача електронною поштою (надсилається на адресу електронної пошти, вказану в реєстрації) або за допомогою повідомлення на цьому Сайті, до набрання чинності змін.

 Новости

Як правильно харчуватися взимку

Як правильно харчуватися взимку

Ось і настала зима. Холодна пора року, безперечно, має свої як плюси, так і мінуси. Серед плюсів – при випадінні снігу можна здорово повеселитися, катаючись на санках, лижах, займаючись іншими зимовими видами спорту. В цей час особливо приємно сходити в лазню чи погрітися біля каміна. При хорошому м

Чи можна жити без сексу?

Чи можна жити без сексу?

Відповідь на питанням, поставлене у заголовку, однозначна – цілком. Є навіть люди, які проповідують повну відмову від будь-яких сексуальних стосунків. Ці люди звуться асексуалами. За статистикою кожен сотий житель нашої планети відносить себе до цієї категорії. Прихильники такого ставлення до сексу

Вода – найкращі ліки

Вода – найкращі ліки

Вода – основа життя Землі. Ця істина відома кожному школяру. Як і те, що людина на 80% складається із води. З цього виходить що воду потрібно пити та своєчасно поповнювати її запас в організмі. Вченими давно встановлено, що людина має випивати 2-3 літри чистої води на день. Саме чистої – не чай